آشپزی با عشق
مواد لازم:
تخممرغ: ۳ عدد
آرد سفید: ۲ لیوان
شکر: ۱.۵ لیوان
اسفناج خام پوره شده: ۱ لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
شیر: سه چهارم لیوان
بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
دستور پخت:
اسفناجها را بدون ساقه خرد و با شیر میکس کنید تا یکدست شود.
تخممرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
وانیل را افزوده و پس از کمی هم زدن، پوره اسفناج و روغن را اضافه کنید.
همزن را کنار گذاشته، مخلوط آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کردهاید طی سه مرحله اضاف و با لیسک هم بزنید.
قالبهای کاغذی کاپ کیک را تا دو سوم از مواد پر کنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.
بعد از خنک شدن با خامه قرمز فرم گرفته تزئین کنید.
راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی
instagram.com/R.yn151
نظر شما