تعداد بازدید: ۱۵۹
کد خبر: ۱۸۸۰۴
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۱ - 2023 09 December

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۳ عدد

آرد سفید: ۲ لیوان

شکر: ۱.۵ لیوان

اسفناج خام پوره شده: ۱ لیوان

روغن مایع: نصف لیوان

شیر: سه چهارم لیوان

بکینگ پودر: ۲ قاشق مرباخوری

وانیل: ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت:

اسفناج‌ها را بدون ساقه خرد و با شیر میکس کنید تا یکدست شود.

تخم‌مرغ و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

وانیل را افزوده و پس از کمی هم زدن، پوره اسفناج و روغن را اضافه کنید.

همزن را کنار گذاشته، مخلوط آرد و بکینگ پودر را که سه بار الک کرده‌اید طی سه مرحله اضاف و با لیسک هم بزنید.

قالب‌های کاغذی کاپ کیک را تا دو سوم از مواد پر کنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.

بعد از خنک شدن با خامه قرمز فرم گرفته تزئین کنید.

کاپ کیک اسفناج شیرینی یلدایی

راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی
instagram.com/R.yn151

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها