علیرضا بصیری تصریحکرد: عمده زعفران شهرستان در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) تولید میشود.
وی با بیان این که متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی پنج کیلوگرم در هر هکتار است، افزود: امسال نسبت به سال گذشته عملکرد بهتری داشتهایم و پیشبینی میشود بیش از ۴۰۰ کیلوگرم زعفران برداشت شود.
وی اظهارکرد: بازده اقتصادی گُلدهی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن شروع میشود و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.
بصیری مدت زمان برداشت زعفران را حدود ۲۵ روز اعلام و عنوانکرد: در حال حاضر نبود صنایع بستهبندی و تسهیلات، ازجمله مشکلات زعفرانکاران است.
این مقام مسئول ابراز داشت: زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد، در صنعت غذا، شیرینیپزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.
مدیر جهادکشاورزی نیریز گفت: کُلاله، مهمترین قسمت گل زعفران است که از بخشهای مختلف «نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته» تشکیل شده و مرغوبترین زعفران، از «نگین» کلاله بهدست میآید که سرخترین بخش آن است.
روابط عمومی جهادکشاورزی نیریز