تعداد بازدید: ۱۵۰
کد خبر: ۱۸۷۵۵
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۴ - 2023 02 December
مدیر جهادکشاورزی نی‌ریز گفت: برداشت زعفران از یکصد هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان آغاز شده و تا اواخر آذر ادامه دارد.  

علیرضا بصیری تصریح‌کرد: عمده زعفران شهرستان در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) تولید می‌شود.

وی با بیان این که متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی پنج کیلوگرم در هر هکتار است، افزود: امسال نسبت به سال گذشته عملکرد بهتری داشته‌ایم و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۴۰۰ کیلوگرم زعفران برداشت شود.  

وی اظهارکرد: بازده اقتصادی گُل‌دهی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن شروع می‌شود و برای پنج تا هفت سال متوالی ادامه دارد.

بصیری مدت زمان برداشت زعفران را حدود ۲۵ روز اعلام و عنوان‌کرد: در حال حاضر نبود صنایع بسته‌بندی و تسهیلات، ازجمله مشکلات زعفران‌کاران است.

این مقام مسئول ابراز داشت: زعفران به دلیل طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد، در صنعت غذا، شیرینی‌پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.

مدیر جهادکشاورزی نی‌ریز گفت: کُلاله، مهمترین قسمت گل زعفران است که از بخش‌های مختلف «نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته»  تشکیل شده و مرغوبترین زعفران، از «نگین» کلاله به‌دست می‌آید که سرخ‌ترین بخش آن است.

روابط عمومی جهادکشاورزی نی‌ریز

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها