مواد لازم:
پنیر خامهای کم نمک:۲۰۰ گرم / خامه قنادی:۳۰۰ گرم
ژله انار: دوبسته / آب: ۱ لیوان / شیر: ۱ لیوان
پودر ژلاتین: ۱ قاشق چایخوری
دستور پخت:
پودر ژله و ژلاتین و آب را مخلوط و بنماری کنید و کنار بگذارید تا ولرم شود.
(بنماری=حرارت غیر مستقیم با استفاده از آب) خامه را با دور تند همزن فرم دهید و سپس پنیر را اضافه و یکدست کنید.
شیر را بیفزایید و هم بزنید. ژله اناری را که ولرم شده اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یکدست شود.
مواد را در قالب چرب شده بریزید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.
حالا از قالب جدا کرده و با انار دانه شده تزئین کنید.
راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی
نظر شما