تعداد بازدید: ۱۰۶
کد خبر: ۱۸۷۴۴
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۱ - 2023 02 December

مواد لازم:

پنیر خامه‌ای کم نمک‌:۲۰۰ گرم / خامه قنادی:۳۰۰ گرم

ژله انار: دوبسته / آب‌: ۱ لیوان / شیر: ۱ لیوان

پودر ژلاتین: ۱ قاشق چایخوری

دستور پخت:

پودر ژله و ژلاتین و آب را مخلوط و بنماری کنید و کنار بگذارید تا  ولرم شود.

(بنماری=حرارت غیر مستقیم با استفاده از آب) خامه را با دور تند همزن فرم دهید و سپس پنیر را اضافه و یکدست کنید.

شیر را بیفزایید و هم بزنید. ژله اناری را که ولرم شده اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یک‌دست شود.

مواد را در قالب چرب شده بریزید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببندد.

حالا از قالب جدا کرده و با انار دانه شده تزئین کنید.

راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی

https://www.instagram.com/R.yn151

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها