تعداد بازدید: ۱۰۸
کد خبر: ۱۸۶۶۹
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۱ - 2023 25 November

مواد لازم:

نشاسته گل:۱ پیمانه

آب سرد:۲ ویک‌چهارم پیمانه

شکر: ۱ و یک دوم پیمانه

گلاب :یک دوم پیمانه

پودر ژلاتین:۲ قاشق غذاخوری

جوهر لیمو:

یک هشتم قاشق چایخوری

پودر هل و وانیل کمی

پودر نارگیل مقداری

شیوه پخت:

نشاسته را با ۱ پیمانه آب سرد مخلوط کنید و کنار بگذارید.

پودر ژلاتین را با یک‌چهارم آب مخلوط کنید و کنار بگذارید.

شکر را با ۱ پیمانه باقیمانده آب مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی به جوش آمد، جوهر لیمو را اضاف کنید و بگذارید ۵ دقیقه ریز جوش بزند.

سپس نشاسته را بیفزایید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته و غلیظ شود.

حالا گلاب و پودر ژلاتین را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه گلوکز را بیفزایید و هم بزنید تا جایی که مایه باسلوق از ظرف جدا شود.

روغن و وانیل و پودر هل را بیفزایید و از روی حرارت بردارید.

درون ظرفی به اندازه دو بند انگشت پودر نارگیل بریزید و با انگشت گود کنید.

درون حفره‌ها گردو بگذارید و با قیف حفره‌ها را با مایه باسلوق پر کنید.

پس از سرد شدن به آن‌ها شکل دهید.

آماده‌سازی باسلوق با حرارت ملایم یک ساعت و نیم تا دو ساعت طول می‌کشد.

راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی

https://www.instagram.com/R.yn151

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها