مواد لازم:
نشاسته گل:۱ پیمانه
آب سرد:۲ ویکچهارم پیمانه
شکر: ۱ و یک دوم پیمانه
گلاب :یک دوم پیمانه
پودر ژلاتین:۲ قاشق غذاخوری
جوهر لیمو:
یک هشتم قاشق چایخوری
پودر هل و وانیل کمی
پودر نارگیل مقداری
شیوه پخت:
نشاسته را با ۱ پیمانه آب سرد مخلوط کنید و کنار بگذارید.
پودر ژلاتین را با یکچهارم آب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
شکر را با ۱ پیمانه باقیمانده آب مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی به جوش آمد، جوهر لیمو را اضاف کنید و بگذارید ۵ دقیقه ریز جوش بزند.
سپس نشاسته را بیفزایید و مدام هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته و غلیظ شود.
حالا گلاب و پودر ژلاتین را اضافه کنید و بعد از ۵ دقیقه گلوکز را بیفزایید و هم بزنید تا جایی که مایه باسلوق از ظرف جدا شود.
روغن و وانیل و پودر هل را بیفزایید و از روی حرارت بردارید.
درون ظرفی به اندازه دو بند انگشت پودر نارگیل بریزید و با انگشت گود کنید.
درون حفرهها گردو بگذارید و با قیف حفرهها را با مایه باسلوق پر کنید.
پس از سرد شدن به آنها شکل دهید.
آمادهسازی باسلوق با حرارت ملایم یک ساعت و نیم تا دو ساعت طول میکشد.
راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی