تعداد بازدید: ۴۸
کد خبر: ۱۸۶۱۲
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۲ - 2023 18 November
آشپزی با عشق

مواد لازم: 

سیب زمینی: نیم کیلو

سینه مرغ: نصف یک عدد

جعفری خرد شده: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

ادویه: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر آویشن و پودر سیر

مواد میانی:

پنیر پیتزا: ۱پیمانه

جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

صزر پنیر خامه‌ای: ۱ قاشق غذاخوری

مواد سوخاری:

تخم مرغ: ۲ عدد که با ۲ قاشق شیر و نمک و فلفل مخلوط شده.

آرد سفید و  پودر سوخاری

دستور پخت:

سیب‌زمینی آب‌پز شده را پس از خنک شدن پوست بگیرید و رنده کنید و با مرغ پخته و ریش شده و جعفری و ادویه‌ها مخلوط کنید.

مواد میانی را با هم مخلوط کنید و به صورت گلوله‌هایی به اندازه کشک در آورید.  

از مواد سیب‌زمینی برداشته و گلوله پنیری را در میان آن قرار داده و گلوله کنید.  

گلوله‌های سیب‌زمینی را  در آرد سفید و سپس  تخم‌مرغ و پس از آن در آرد سوخاری بغلتانید.

دوباره در تخم‌مرغ و آرد سوخاری بزنید.

سپس در روغن داغ با حرارت ملایم در حد دو تا سه دقیقه سرخ کنید.  

دقت کنید که زیاد سرخ شدن باعث بیرون آمدن پنیر پیتزا می‌شود.

راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی

instagram.com/R.yn151

توپک پنیری

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها