انبوهسازان آفتاب ۴ - ۰ ایلدروم فراشبند
استعدادهای درخشان ۰ - ۰ سرباز کازرون
از هفته سوم رقابتهای لیگ برتر فوتبال بزرگسالان استان، جمعه از ساعت ۱۴ انبوهسازان آفتاب نی ریز در زمین شماره ۱ ورزشگاه شهدا به مصاف ایلدروم فراشبند رفت که بازی سنگین و پر برخورد بازیکنان دو تیم، چندین مرتبه واکنش تند کادر فنی ایلدروم را نسبت به قضاوت این دیدار به دنبال داشت.
انبوه سازان آفتاب با این پیروزی صاحب ۷ امتیاز شد و محسن صنعتی دو بار، محمد یوسفی و میلاد جعفری هرکدام یک بار موفق به باز کردن دروازه حریف شدند.
در دیگر بازی استعدادهای درخشان ساعت ۱۱:۳۰ در استادیوم شهدا از سری بازیهای مرحله برگشت لیگ فوتبال جوانان فارس مقابل سرباز کازرون قرار گرفت هرچند توانست چندین موقعیت خطر ناک روی دروازه حریف ایجاد کند، اما موفق به گلزنی نشد تا بازی با تساوی به پایان برسد.
این بازی در دقایقی از نیمه اول به دلیل اعتراض مربی تیم کازرون به داوری و خارج کردن تیم از زمین متوقف شد که با وساطت ناظر بازی ادامه یافت.