در این مسابقات که تیم ایران با ترکیب کامل در بخش بانوان و آقایان حضور داشت، شریعت توانست یک گردنآویز طلا، دو گردنآویز نقره و قهرمانی تیمی را به دست آورد.
شریعت در این رابطه به ما گفت: برای این مدالها زحمات زیادی کشیدم.
به طوری که در ابتدا قهرمان فارس شدم و پس از قهرمانی در کشور، به اردوی تیم ملی دعوت شده و توانستم به عضویت تیم ملی ایران درآیم و نماینده ایران در مسابقات جام جهانی باشم.
وی در مورد سطح مسابقات گفت: سطح مسابقات بسیار بالا بود و کشورهای اروپایی زیادی از جمله رومانی، یونان، استونی، قرقیزستان، روسیه و آمریکا در آن شرکت داشتند که خدا را شکر توانستم مانند سال گذشته که مسابقات جهانی این رشته در تهران برگزار شده بود و عنوان قهرمانی را کسب کرده بودم، بار دیگر مدال خوشرنگ طلا را به دست آورم.
وی این را هم اضافه کرد که خود را برای مسابقات آسیایی سال آینده آماده میکند.
نوشتنی است فیتنس چلنج رشته جدیدی است که فدراسیون جهانی بدنسازی در سال ۲۰۲۱ بنا کرده و برخلاف دیگر مسابقاتش، چالش تناسب اندام و نمایش بدن یا همان فیگور گرفتن را ندارد. به نحوی که ورزشکاران میتوانند از لباسهای ورزشی یا هر ترکیبی به صلاحدید خود استفاده کنند.
فیتنس چلنج از ۶ ایستگاه دو دقیقهای تشکیل شده و در هر آیتم، فرد باید سعی کند حداکثر رکورد ممکن را بزند. این ایستگاهها شامل حرکات معمول باشگاههای بدنسازی یعنی بارفیکس، پرش روی جعبه، حرکت پارالل، حرکت لانچ راهرفتنی، حرکت سیتآپ با وزنه و حرکت برپی با دمبل است.
شاخص مهم موفقیت در این رشته، استقامت عضلانی و توان بالای فردی است.
مسابقات فیتنس چلنج در دو قسمت طلایی و نقرهای برگزار میشود که تفاوت این دو در ایستگاههای آن است.
مثلاً در سبک طلایی حرکت اول، بارفیکس ایستاده است در حالی که در نقرهای حرکت اول بارفیکس خوابیده است.
ایران اولین کشور آسیایی است که در این رشته فعالیت میکند.
فیتنس چلنج تاکنون وارد المپیک نشده است.