تعداد بازدید: ۷۱۹
کد خبر: ۱۸۱۵۰
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۱ - 2023 30 September
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی

کروسان، یک نان محبوب و خوشمزه است که به راحتی می‌توانید آن را در خانه هم تهیه کنید و برای تغذیه دانش‌آموز مناسب است.

مواد لازم:

آرد: ۲پیمانه

تخم مرغ: ۱ عدد

شیر ولرم: دو سوم پیمانه

شکر: یک چهارم پیمانه

نمک: یک دوم قاشق چایخوری

خمیر مایه: ۱.۵ قاشق چایخوری

کره: ۲۰و۹۰گرم

مواد رومال:

۱ عدد تخم مرغ و کمی زعفران

شیوه پخت:

همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.

تخم مرغ، شیر، شکر، نمک و خمیر مایه را با هم مخلوط و کم‌کم آرد را اضافه کنید تا جایی که خمیر کمی چسبندگی داشته باشد.

آن را به مدت ۸ دقیقه ورز دهید.

سپس ۲۰ گرم کره را اضافه کنید و باز هم به مدت ۱۰دقیقه ورز دهید.

پس  از ۲۰ دقیقه استراحت، خمیر را به ۹ چونه ۶۰ گرمی تقسیم کنید و روی آن را بپوشانید و دوباره ۱۵ دقیقه استراحت بدهید.

روی سطح آردپاشی شده هر چونه را به قطر ۲۰ سانتی متر پهن کنید و در بشقابی که آردپاشی کرده‌اید قرار دهید.

روی آن و مخصوصاً کناره‌ها را کره بزنید و لایه بعدی را قرار دهید.

همین کار را تکرار کنید تا ۹ لایه تمام شود.

لایه رویی نیاز به کره ندارد.  

روی لایه‌ها سفلون بکشید و ۱۵ دقیقه در فریزر و سپس  نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

حالا روی سطح آردپاشی شده بگذارید و دوباره خمیر را با وردنه پهن کنید تا به قطر ۴۵ سانتی‌متر برسد.

مواظب باشید کره‌ها بیرون نزند. دایره به دست آمده را به ۱۲ قسمت تقسیم کرده و در قسمت انتهای هر برش مقداری شکلات چیپسی قرار دهید و رول کنید.

رول‌ها را در قالب گذاشته و روی آن را بپوشانید و یک ساعت و نیم استراحت دهید تا حجیم شود.

با برس مواد رومال را روی کروسان‌ها کشیده و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

نکته:

برای لطافت بیشتر خمیر می‌توانید از ۱ قاشق چایخوری بهبود دهنده یا شیر خشک استفاده کنید.

کروسان خانگی مناسب برای تغذیه دانش‌آموز

 

https://www.instagram.com/R.yn151

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها