به گزارش روابط عمومی جهادکشاورزی نیریز، علیرضا بصیری با بیان این که ۷۰ درصد از محصول زیتون شهرستان به منظور تهیه کنسرو استفاده میشود، گفت: زمان برداشت زیتون کنسروی درشهریورماه و زیتون روغنی در آبانماه است.
وی اظهار داشت: پیشبینی میشود امسال بیش از ۱۰۰ تن زیتون در نیریز تولید و روانه بازار مصرف شود.
این مقام مسئول ابراز کرد: ارقام غالب زیتون در نیریز شامل کنسروالیا، فیشمی، زردزیتون و شیراز است.
بصیری گفت: فرآوری زیتون بهمنظور تهیه کنسرو، ترشی و روغنکشی با «سود» و «دستی» انجام و به شهرستانهای اطراف از جمله فسا و سروستان ارسال میشود.
بصیری به عملیات باغی انجامشده در قالب طرح اصلاح، بهسازی و توسعه باغهای زیتون که هرساله با تخصیص اعتبار دولتی انجام میشود اشاره کرد و گفت: پیوند، هرس و تغذیه، از مهمترین این اقدامات در طول یک سال گذشته است.