تعداد بازدید: ۱۰۹
کد خبر: ۱۸۰۹۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۰ - 2023 23 September
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز از برداشت ۱۶۵ تن آلوبخارای ارگانیک دیم خبرداد و گفت: عمده سطح زیر کشت این محصول در منطقه مشکان به مساحت ۱۸۵ هکتار است که ۱۶۵ هکتار آن بارور است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی نی‌ریز، علیرضا بصیری افزود: عملیات برداشت از اواسط مرداد ماه آغاز و در اواسط شهریورماه به پایان رسیده است.

به‌گفته وی، عملکرد محصول‌تر آلو بخارا در شرایط مناسب اقلیمی بالغ بر سه تن در هکتار است و با توجه به خشکسالی و سرمازدگی سال جاری، به حدود یک تن در هکتار کاهش یافته که بیش از ۱۶۵ تن تولید محصول‌تر از سطح باغ‌ها برداشت و روانه بازار شده است.

بصیری تأکیدکرد: این محصول به صورت سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید می‌شود که در تهیه غذا‌های مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیزکاربرد دارد.

برداشت 165 تن آلو بخارای ارگانیک دیم از باغهای نی‌ریز

نظر شما
Enter the The letters that you see in the picture exactly in the opposite field
پربازدیدها