تعداد بازدید: ۱۰۳
کد خبر: ۱۸۰۹۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۲۰ - 2023 23 September
مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز از برداشت ۱۶۵ تن آلوبخارای ارگانیک دیم خبرداد و گفت: عمده سطح زیر کشت این محصول در منطقه مشکان به مساحت ۱۸۵ هکتار است که ۱۶۵ هکتار آن بارور است.

به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی نی‌ریز، علیرضا بصیری افزود: عملیات برداشت از اواسط مرداد ماه آغاز و در اواسط شهریورماه به پایان رسیده است.

به‌گفته وی، عملکرد محصول‌تر آلو بخارا در شرایط مناسب اقلیمی بالغ بر سه تن در هکتار است و با توجه به خشکسالی و سرمازدگی سال جاری، به حدود یک تن در هکتار کاهش یافته که بیش از ۱۶۵ تن تولید محصول‌تر از سطح باغ‌ها برداشت و روانه بازار شده است.

بصیری تأکیدکرد: این محصول به صورت سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید می‌شود که در تهیه غذا‌های مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیزکاربرد دارد.

برداشت 165 تن آلو بخارای ارگانیک دیم از باغهای نی‌ریز

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها