مدیر جهادکشاورزی شهرستان نیریز از برداشت ۱۶۵ تن آلوبخارای ارگانیک دیم خبرداد و گفت: عمده سطح زیر کشت این محصول در منطقه مشکان به مساحت ۱۸۵ هکتار است که ۱۶۵ هکتار آن بارور است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی نیریز، علیرضا بصیری افزود: عملیات برداشت از اواسط مرداد ماه آغاز و در اواسط شهریورماه به پایان رسیده است.
بهگفته وی، عملکرد محصولتر آلو بخارا در شرایط مناسب اقلیمی بالغ بر سه تن در هکتار است و با توجه به خشکسالی و سرمازدگی سال جاری، به حدود یک تن در هکتار کاهش یافته که بیش از ۱۶۵ تن تولید محصولتر از سطح باغها برداشت و روانه بازار شده است.
بصیری تأکیدکرد: این محصول به صورت سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی تولید میشود که در تهیه غذاهای مختلفی مانند مرغ، کوفته، خورشت اسفناج و فسنجان نیزکاربرد دارد.
نظر شما