تعداد بازدید: ۲۱۳
کد خبر: ۱۸۰۸۵
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۱ - 2023 23 September
آشپزی با عشق
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:

مخلوط سینه و ران مرغ: ۵۰۰ گرم

قارچ: ۳۰۰ گرم

تخم مرغ: ۱ عدد

زعفران دم‌کرده: ۱ قاشق غذاخوری

آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

روغن برای سرخ کردن قارچ: ۱ قاشق غذاخوری

پودر سوخاری، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر: مقداری

دستور پخت:

قارچ ورقه شده را با آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ کاملاً کشیده شود. پس از خنک شدن چرخ کنید.

مرغ را چرخ کرده و با زعفران مخلوط کنید. حالا پیاز رنده شده و آب گرفته شده، ادویه، قارچ، تخم‌مرغ و ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا منسجم و یکدست شود.

روی مواد را با سفلون بپوشانید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا از چسبندگی آن کم شود.

به اندازه گردو از مواد بردارید و در آرد سوخاری بغلطانید و در دست فرم دهید و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید.

راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی
https://www.instagram.com/R.yn151

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها