آشپزی با عشق
مواد لازم:
مخلوط سینه و ران مرغ: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
زعفران دمکرده: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
روغن برای سرخ کردن قارچ: ۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر: مقداری
دستور پخت:
قارچ ورقه شده را با آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ کاملاً کشیده شود. پس از خنک شدن چرخ کنید.
مرغ را چرخ کرده و با زعفران مخلوط کنید. حالا پیاز رنده شده و آب گرفته شده، ادویه، قارچ، تخممرغ و ۲ قاشق غذاخوری پودر سوخاری را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا منسجم و یکدست شود.
روی مواد را با سفلون بپوشانید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید تا از چسبندگی آن کم شود.
به اندازه گردو از مواد بردارید و در آرد سوخاری بغلطانید و در دست فرم دهید و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید.
راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی
https://www.instagram.com/R.yn151
نظر شما