تعداد بازدید: ۵۴۰
کد خبر: ۱۸۰۴۵
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۵ - 2023 17 September

کلنگ عملیات انتقال آب خلیج فارس به شهرستانهای حوزه انتخابیه به زمین می‌خورد

کلنگ عملیات انتقال آب خلیج فارس به شهرستانهای حوزه انتخابیه به زمین می‌خورد روابط عمومی دفتر نماینده مجلس از کلنگ‌زنی عملیات احداث خط اختصاصی انتقال آب خلیج فارس به شهرستان‌های حوزه انتخابیه در هفته دفاع مقدس خبر داد.
نویسنده:
امور رسانه و فضای مجازی دکتر طهماسبی

به گزارش روابط عمومی دفتر نماینده مجلس، این پروژه به عنوان یکی از بزرگترین پروژه‌های استراتژیک زیربنایی استان فارس و بزرگترین پروژه زیربنایی شهرستان‌های نی‌ریز، استهبان و بختگان است که با حضور مسئولان کشوری و استانی کلنگ‌زنی می‌شود.  

این گزارش می‌افزاید: فرهاد طهماسبی طی سه سال گذشته با پیگیری‌های مستمر موفق شد انتقال اختصاصی آب از خلیج فارس به شهرستان‌های نی‌ریز، استهبان و بختگان را مصوب کند که در هفته دفاع مقدس و با حضور یکی از اَبر پیمانکاران کشور، این پروژه کلنگ‌زنی و با قدرت و سرعت آغاز خواهد شد.

گفته می‌شود این پروژه می‌تواند حضور و توسعه صنایع سنگین اشتغال‌زا، خصوصاً صنایع آب‌بر وابسته به فلزات را در سه شهرستان نی‌ریز، استهبان و بختگان تضمین کند.  

غیر قابل انتشار:
انتشار یافته: ۲
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۰ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۶
0
0
تبليغات زودهنگام مجلس
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۲
0
0
شما بزار به حساب تبلیغات زودهنگام.برخی عادت دارند هر گونه اقدام مثبتی را به نوعی به حاشیه ببرند
نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها