تعداد بازدید: ۴۱
کد خبر: ۱۸۰۲۲
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰ - 2023 16 September
با تکمیل پوشش بتنی کانال مسجد جامع کبیر
پس از تکمیل عملیات قالب بندی، آرماتور‌بندی و بتن‌ریزی دیواره‌ها و پوشش کانال مسجد جامع کبیر، عملیات زیرسازی و آسفالت خیابان ۲۰ متری شهید مدنی آغاز شده است. 

به گزارش روابط عمومی شهرداری نی‌ریز، این خیابان به طول نزدیک به ۷۰۰ متر، از حد شمال مسجد تاریخی جامع کبیر شروع شده و با عبور از کنار پارک نماز و دبیرستان شهید مدنی تا خیابان شهید دهقانی ادامه پیدا می‌کند.

اجرای این پروژه علاوه بر سهولت رفت و آمد شهروندان و دانش‌آموزان مدارس مجاور، از طریق ایجاد دسترسی مناسب و ایمن، باعث ایجاد زیبایی محوطه پیرامونی مسجد جامع کبیر شده و تمام مقدمات برای احداث فاز دوم بوستان نماز را فرآهم می‌آورد.

مساحت محوطه مورد نظر برای زیرسازی و آسفالت بیش از ۶ هزار متر مربع خواهد بود و این پروژه تا حدود ۲ هفته آینده به پایان خواهد رسید.


این گزارش می‌افزاید: برای بهبود وضعیت روسازی راه آسفالت معیوب، بخش قدیمی راه تخریب شده است و مجدداً زیرسازی و آسفالت خواهد شد. مرحله دوم پارک نماز واقع در حد شرق مسجد تاریخی جامع کبیر به مساحت بیش از ۶ هزار مترمربع در کنار خیابان ۲۰ متری شهید مدنی واقع شده و پس از تکمیل این خیابان، عملاً احداث این پارک نیز پس از سال‌ها ممکن خواهد شد.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها