این فصل، فصل پخت رب گوجه فرنگی است.
اما گاهی آن همه زحمت میکشیم و هزینه میکنیم ولی بعد از مدتی ربهای گوجه ما کپک میزند و باید همه را دور بریزیم.
این هفته شیوه پخت رب گوجه فرنگی را آموزش میدهیم تا هم خوشرنگ شود، هم معده را اذیت نکند و هم کپک نزند.
شیوه پخت:
گوجهها را میشوییم و بعد از آبگیری در مغازه، در یک دیگ میریزیم و با افزودن نمک به مدت بیست و چهار ساعت استراحت میدهیم.
در این حالت مواد دوفاز میشود.
حالا یک شیلنگ را آرام از گوشه دیگ به ته رسانده و مثل کشیدن بنزین، آب زیر گوجه را خارج میکنیم.
آبی که خارج میشود زهر گوجه است و باعث معده درد میشود.
سپس روی حرارت قرار میدهیم و پس از یک ساعت، به ازای هر پنجاه کیلو گوجهفرنگی یک ملاقه روغن مایع اضافه میکنیم که باعث خوشرنگتر شدن رب و جلوگیری از کپک زدن آن میشود. بعد از گذشت سه ساعت رب ما آماده است.