تعداد بازدید: ۱۵۸
کد خبر: ۱۷۹۶۴
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۱ - 2023 09 September

این فصل، فصل پخت رب گوجه فرنگی است.

اما گاهی آن همه زحمت می‌کشیم و هزینه می‌کنیم ولی بعد از مدتی رب‌های گوجه ما کپک می‌زند و باید همه را دور بریزیم.

این هفته شیوه پخت رب‌ گوجه فرنگی را آموزش می‌دهیم تا هم خوش‌رنگ شود، هم معده را اذیت نکند و هم کپک نزند.

شیوه پخت:

گوجه‌ها را می‌شوییم و بعد از آبگیری در مغازه، در یک دیگ می‌ریزیم و با افزودن نمک به مدت بیست و چهار ساعت استراحت می‌دهیم.

در این حالت مواد دوفاز می‌شود.

حالا یک شیلنگ را آرام از گوشه دیگ به ته رسانده و مثل کشیدن بنزین، آب زیر گوجه را خارج می‌کنیم.

آبی که خارج می‌شود زهر گوجه است و باعث معده درد می‌شود.

سپس روی حرارت قرار می‌دهیم و پس از یک ساعت، به ازای هر پنجاه کیلو گوجه‌فرنگی یک ملاقه روغن مایع اضافه می‌کنیم که باعث خوشرنگ‌تر شدن رب و جلوگیری از کپک زدن آن می‌شود. بعد از گذشت سه ساعت رب ما آماده است.

https://www.instagram.com/R.yn151

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها