تعداد بازدید: ۴۳
کد خبر: ۱۷۸۵۹
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۵ - 2023 26 August
آشپزي با عشق

مربای انجیر از انجیر تازه به دست می‌آید. اما در فصولی که انجیر تازه در دسترس نیست می‌توان آن را با انجیر خشک نیز تهیه کرد.

یکی از خواص معروف انجیر استفاده از انجیر و شربت آن برای درمان یبوست و گلو درد و سرفه است.

می‌توان با دستور ساده زیر این مربا را تهیه و به جای شربت آماده انجیر برای درمان یبوست استفاده کرد.

مواد لازم:

انجیر خشک: ۱۰۰ گرم

عسل: ۱ قاشق غذا خوری

آبلیمو: ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه: ابتدا انجیر‌های خشک را به خوبی می‌شوییم و سپس درون یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

در ادامه مقداری آب داغ روی انجیر‌ها می‌ریزیم و می‌گذاریم تا خیس بخورند.

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه انجیر‌ها به خوبی نرم می‌شوند. در ادامه انجیر‌ها را آبکشی می‌کنیم.

سپس داخل غذاساز یا میسکر می‌ریزیم و چند پالس می‌زنیم تا یکدست شوند.

حالا عسل و آبلیمو را اضافه می‌کنیم.

در این مرحله دوباره چند پالس می‌زنیم تا مواد مربا کاملاً یکدست شوند.

له شدگی مربا به خودمان بستگی دارد و می‌توانیم آن را به صورت کامل پوره کنیم.  

در پایان مربا را داخل شیشه در دار می‌ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها