تعداد بازدید: ۳۷۵
کد خبر: ۱۷۶۱۵
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۵ - 2023 05 August

حبس اکسیژن در تالاب بختگان

در ادامه ناکامی اکسیژن در مسابقات والیبال شهرستان شکستی دیگر برای این تیم مقابل بختگان ثبت شد.
نویسنده:
مجید پاکیزه دامن

از هفته سیزدهم مسابقات لیگ والیبال آزاد نی‌ریز شنبه ۷ اَمرداد تیم‌های بختگان و اکسیژن مقابل هم صف‌آرایی کردند و اکسیژن باز هم در پیروزی ناکام ماند و ۳ به صفر شکست خورد.

دو تیم شرایط متفاوتی نسبت به یکدیگر دارند و در شبی که بازیکنان اکسیژن میلی برای پیروزی نداشتند بختگان به راحتی در ۳ سِت متوالی با نتایج ۲۵-۲۱، ۲۵-۲۲ و ۲۶-۲۴ حریف خود را مغلوب کرد.

برتری بختگان در حملات مؤثر و همچنان ناهماهنگی بین بازیکنان اکسیژن مانند بازی قبل همه معادلات را برای یک پیروزی آسان برای بختگان فراهم کرد تا بتواند ۳ امتیاز کامل این دیدار را به دست آورد.

اکسیژن که در شروع مسابقات با نام ناجا برتری ۳ بر ۲ را برابر آریا پارس بسترم به دست آورد، در ادامه امیدوار بود بتواند روند مسابقه اول را در پیش گیرد و موفق ظاهر شود، اما از مسابقه دوم تا این بازی در حسرت پیروزی ماند و با تغییر نام از ناجا به اکسیژن و کناره‌گیری بسیاری بازیکنان از این تیم و جایگزین کردن بازیکنانی از استهبان نتوانست نتایج مثبتی را کسب کند و به نظر می‌رسد با توجه به نتایج اخیر و شیوه بازی کردن همچنان در رؤیای پیروزی باقی بماند.

در این بازی حمیدرضا رحیمی، حسین عجم‌زاده و هادی یزدانی هر سه از تیم بختگان به ترتیب به عنوان مؤثرترین، امتیازآورترین و بازیکن اخلاق معرفی شدند.

آرش تمنادار داور ۱، مجید پوزشی داور ۲، کوثر آدینه کار منشی و طاهره متولی و الناز قهرمانی به عنوان کمک منشی نقش خود را ایفا کردند.

شنیده‌ها حاکی است  محمدرضا پوزشی ناظر و سرپرست مسابقات از اتمام مسابقات در هفته جاری خبر داده درحالی که آرش تمنادار در تناقض با آنچه پوزشی عنوان کرده از دور برگشت مسابقات سخن می‌گوید و چنانچه گفته‌های تمنادار عملی شود، مسابقات تا پایان شهریور به طول خواهد انجامید.

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها