مواد لازم:
سیب زمینی آبپزرنده شده یا ریز نگینی شده: ۳۰۰ گرم
ژامبون ریز نگینی شده یا رنده شده: ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه رنگی ریز نگینی شده: ۲ قاشق غذاخوری
خیارشور ریز نگینی شده: ۲ قاشق غذاخوری
پنیر لبنه: ۲ قاشق غذاخوری پُر
سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری پُر
کمی رنگ ژلهای قرمز به دلخواه
فلفل سیاه برای طعم و عطر بهتر به دلخواه
نان تست به تعداد لازم
طرز تهیه:
سیبزمینی را آبپز کنید و پوست بگیرید. صبر کنید تا کاملاً خنک شود و بعد ریز نگینی یا رنده کنید. حالا با بقیه مواد مخلوط کنید تا در نهایت مواد راتا به صورت خمیری سفت و منسجم درآید.
مواد راتا را حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید و بعد شروع به کاتر زدن و فرم دادن راتا کنید.
*دقت کنید سیبزمینی موقع آبپز شدن له نشود وگرنه باعث شل شدن مواد راتا میشود.
*سیبزمینی کاملاً خنک شده باشد وگرنه باعث عرق کردن و در نتیجه شل شدن مواد راتا میشود.
*مواد راتا باید به صورت خمیری و سفت باشد وگرنه راتا از داخل کاتر تمیز در نمیآید؛ بنابراین ابتدا پنیر لبنه و سس مایونز را طبق دستور اضافه کنید و اگر مواد خیلی سفت و خشک بود دوباره کمی پنیر لبنه اضافه و مخلوط کنید.
نکات:
*مقدار سس مایونز در دستور راتا معمولاً نصف میزان پنیر لبنه باید باشد، چون مایونز زیادی باعث شل شدن خمیر راتا میشود.
*معمولاً، چون پنیر نمک دارد نیازی به اضافه کردن نمک اضافی به مواد راتا نیست مگر این که مواد نهایی راتا بی نمک باشد. اضافه کردن نمک کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد.
*از هر مدل و سایز کاتر بنا به سلیقه خودتان میتوانید استفاده کنید.
*میتوانید راتا را از روز قبل درست کنید و در ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری کنید.
https://www.instagram.com/R.yn151