مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان:۵ عدد متوسط
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
سیر: دو حبه
پیاز: ۱ عدد بزرگ
تخممرغ: ۲ عدد
آویشن: ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن:
به میزان لازم
شیوه پخت:
ابتدا بادمجانها را به صورت کبابی میپزیم.
اگر بو و طعم بادمجان کباب شده را نمیپسندیم، میتوانیم بادمجانها را در فر یا توستر کباب کنیم.
حالا پوست بادمجانها را به آرامی جدا میکنیم و آنها را با یک کارد تیز روی سطح کار به صورت ساطوری ریز خرد میکنیم و داخل یک کاسه بزرگ و جادار میریزیم.
قبل از اضافه کردن بادمجان به کاسه باید آب اضافی آنها را بگیریم.
در ادامه پیاز، سیب زمینی و سیر را پوست میگیریم و به صورت ریز رنده میکنیم و آب اضافیشان را به طور کامل میگیریم.
در این مرحله سیر، پیاز و سیبزمینی رنده شده را به کاسه اضافه میکنیم.
پس از اینکه بادمجانها به طور کامل خنک شد، تخممرغها را به همراه آویشن، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه میافزاییم.
حالا مواد کتلت را به خوبی ترکیب میکنیم تا کاملاً یکدست شوند.
سپس روی در کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مایه کتلت به خوبی استراحت کند و طعم مواد با هم تلفیق شود.
پس از گذشت این زمان مایه کتلت را از یخچال خارج میکنیم.
سپس در یک تابه مناسب روغن را به خوبی داغ کرده و از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک بر میداریم و با دست آن را به صورت گرد یا بیضی در میآوریم و در روغن سرخ میکنیم.
پس از اینکه کتلتها را سرخ کردیم، آنها را روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافیشان گرفته شود.
حالا کتلتها را در ظرف میچینیم و با خیارشور، گوجه فرنگی و نان سرو میکنیم.
به پایگاه خبری - تحلیلی هورگان خوش آمدید... هورگان یعنی محل زایش خورشید