تعداد بازدید: ۳۸۸
کد خبر: ۱۷۴۰۹
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۸ - 2023 16 July

مواد لازم برای ۴ نفر

بادمجان:۵  عدد متوسط

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

سیر: دو حبه

پیاز: ۱ عدد بزرگ

تخم‌مرغ: ۲ عدد

آویشن: ۱ قاشق چایخوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن:

به میزان لازم

شیوه پخت:

ابتدا بادمجان‌ها را به صورت کبابی می‌پزیم.

اگر بو و طعم بادمجان کباب شده را نمی‌پسندیم، می‌توانیم بادمجان‌ها را در فر یا توستر کباب کنیم.

حالا پوست بادمجان‌ها را به آرامی جدا می‌کنیم و آن‌ها را با یک کارد تیز روی سطح کار به صورت ساطوری ریز خرد می‌کنیم و داخل یک کاسه بزرگ و جادار می‌ریزیم.

قبل از اضافه کردن بادمجان به کاسه باید آب اضافی آن‌ها را بگیریم.

در ادامه پیاز، سیب زمینی و سیر را پوست می‌گیریم و به صورت ریز رنده می‌کنیم و آب اضافی‌شان را به طور کامل می‌گیریم.

در این مرحله سیر، پیاز و سیب‌زمینی رنده شده را به کاسه اضافه می‌کنیم.

پس از اینکه بادمجان‌ها به طور کامل خنک شد، تخم‌مرغ‌ها را به همراه آویشن، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه می‌افزاییم.

حالا مواد کتلت را به خوبی ترکیب می‌کنیم تا کاملاً یکدست شوند.

سپس روی در کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا مایه کتلت به خوبی استراحت کند و طعم مواد با هم تلفیق شود.

پس از گذشت این زمان مایه کتلت را از یخچال خارج می‌کنیم.

سپس در یک تابه مناسب روغن را به خوبی داغ کرده و از مایه کتلت به اندازه یک نارنگی کوچک بر می‌داریم و با دست آن را به صورت گرد یا بیضی در می‌آوریم و در روغن سرخ می‌کنیم.

پس از اینکه کتلت‌ها را سرخ کردیم، آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

حالا کتلت‌ها را در ظرف می‌چینیم و با خیارشور، گوجه فرنگی و نان سرو می‌کنیم.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها