مواد لازم برای شش نفر:
لوبیا سبز: نیم کیلو
هویج: ۵ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
زرشک: ۴ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۶ عدد
پیاز: یک عدد متوسط
رب: دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سیب زمینی سرخ کرده نگینی: سه عدد متوسط
خلال بادام و خلال پسته جهت تزئین (به دلخواه)
شیوه پخت:.
چون زمان پخت لوبیا سبز و هویج متفاوت است، هر کدام را در ظرف جداگانه ریخته و میپزیم. پیاز را سرخ میکنیم و گوشت را به آن میافزاییم و تفت میدهیم. دو قاشق رب را به گوشت اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم. لوبیا، هویج پخته شده، گوشت تفت داده شده و سیبزمینی نگینی سرخ شده را با هم مخلوط میکنیم و زرشک، تخم مرغ، نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم. مواد کوکو آماده است.
روغن را در ماهیتابه داغ میکنیم و مواد را داخل آن میریزیم. یک طرف کوکو که سرخ شد طرف دیگر را میگردانیم تا کمی خودش را بگیرد، اما سرخ نشود. بعد از روی گاز برمیداریم و در ظرف میچینیم و با خلال بادام و پسته تزئین میکنیم.