مواد لازم:
سیب زمینی نگینی سرخ شده :2 عدد
پیاز نگینی: 2 عدد
سینه مرغ نگینی:
۳۰۰ گرم
فلفل دلمهای:1 عدد
قارچ:۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا:۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری
خمیر پیراشکی یا نان لواش
ادویهها: نمک، فلفل، زردچوبه، سس باربیکیو، پودر آویشن و پودر سیر
شیوه پخت:
پیازها را کمی تفت دهید و سینه مرغ را به آن اضافه کنید تا کمی سرخ شود. زردچوبه و فلفل را بیفزایید. کمی که تقت خورد، فلفل دلمهای و قارچ را اضافه کنید و اجازه دهید تا آب قارچ گرفته و نرم شود. حالا رب گوجه را اضافه کنید.
نمک و سیبزمینی را با مواد مخلوط کنید و ادویهها را بیفزایید.
مواد را کنار بگذارید. کمی که از حرارت افتاد، پنیر پیتزا را اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید در دمای محیط مواد خنک شود. سپس با نان یا خمیر پیراشکی بپیچید و در روغن فراوان سرخ کنید.
https://www.instagram.com/R.yn151