تعداد بازدید: ۸۸
کد خبر: ۱۷۱۲۰
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰ - 2023 24 June
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم: 
سیب زمینی نگینی سرخ شده :2 عدد
پیاز نگینی: 2 عدد
سینه مرغ نگینی: 
۳۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای:1 عدد
قارچ:۲۰۰ گرم
پنیر پیتزا:۱۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده: 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه: نصف قاشق غذاخوری
خمیر پیراشکی یا نان لواش

ادویه‌ها: نمک، فلفل، زردچوبه، سس باربیکیو، پودر آویشن و پودر سیر

شیوه پخت:
پیازها را کمی تفت دهید و سینه مرغ را به آن اضافه کنید تا کمی سرخ شود. زردچوبه و فلفل را بیفزایید. کمی که تقت خورد، فلفل دلمه‌ای و قارچ را اضافه کنید و اجازه دهید تا آب قارچ گرفته و نرم شود. حالا رب گوجه را اضافه کنید.

نمک و سیب‌زمینی را با مواد مخلوط کنید و ادویه‌ها را بیفزایید.

مواد را کنار بگذارید. کمی که از حرارت افتاد، پنیر پیتزا را اضافه و مخلوط کنید. اجازه دهید در دمای محیط مواد خنک شود. سپس با نان یا خمیر پیراشکی بپیچید و در روغن فراوان سرخ کنید.

https://www.instagram.com/R.yn151

سمبوسه مرغفوری و خوشمزه

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها