تعداد بازدید: ۱۴۳
کد خبر: ۱۷۰۷۶
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۱ - 2023 17 June
آشپزی با عشق
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم: 
انبه سبز کال: ۱ کیلو / روغن زیتون یا مایع: ۹۰۰ گرم
پودرخردل: نصف قاشق مرباخوری / سیر: ۵ حبه
پودر کاری: نصف قاشق مرباخوری
دانه فلفل سیاه: نصف قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز: نصف قاشق غذاخوری
پودر هل: نوک قاشق چایخوری
فلفل قرمز: خشک ۱ عدد بزرگ/ سرکه: ۲ لیوان
نمک: نصف قاشق غذا خوری

دستور تهیه:
انبه‌ها را با پوست بشویید و درشت خرد و هسته را جدا کنید.

روغن را با پودر خردل، سیر، پودر کاری، فلفل، پودر تخم گشنیز و پودر هل مخلوط کرده و انبه‌ها را اضافه کنید و به مدت دو روز در یخچال نگه دارید.

حبه‌های سیر را که قبلاً با مواد مخلوط کردید بیرون بیاورید و فلفل تند را به مواد اضافه کنید. سرکه و نمک را مخلوط و به مواد اضافه کنید و داخل ظرف دردار به مدت یک ماه نگه دارید تا آماده مصرف شود.

نکات:

- انبه‌ها حتماً سبز و کال باشد.

- سیر نباید داخل ترشی بماند و فقط برای عطر و طعم بهتر ترشی است و در همان ۴۸ ساعت اول عطر و بوی سیر را به خود می‌گیرد.

- این ترشی به صورت شور و تند سرو می‌شود.

https://www.instagram.com/R.yn۱۵۱

ترشی انبه 

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها