مواد لازم برای ۴ نفر:
سینه مرغ: ۱ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
جعفری یا پیازچه: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
پیاز: ۲ عدد متوسط
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
آرد سوخاری: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
روغن مایع و زردچوبه: به اندازه کافی
دستور تهیه:
سیب زمینی را با دو لیوان آب در یک قابلمه کوچک آبپز میکنیم. در ادامه گوشت مرغ را به همراه دو لیوان آب و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه دیگر آبپز میکنیم.
در مرحله بعد سیبزمینیها و سینه مرغ پخته شده را رنده میکنیم.
سیر و پیاز را رنده میکنیم و با فشار دست آب اضافیشان را میگیریم و به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه میکنیم. جعفری یا پیازچه را خرد کرده و به همراه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه میکنیم.
مواد را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود. بهتر است با دست مواد را چند دقیقه ورز دهید تا منسجمتر شود. در آخر تخممرغ را به مایه کوکو اضافه میکنیم و دوباره چند دقیقه ورز میدهیم.
مایه کوکو را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصطلاح بیات شود و حالت چسبناکتری پیدا کند.
سپس به صورت یکجا یا به صورت تکههای کوچک در دست حالت میدهیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.
نکات:
- اگر میخواهید کوکوها را شبیه کتلت درست کنید برای زیبایی کوکوها میتوانید ابتدا آنها را داخل آرد سوخاری بغلطانید سپس سرخ کنید.
- با گوشت مرغ چرخ کرده هم میتوانید این کوکو را درست کنید. مراحل تفاوتی ندارد. فقط باید به جای پختن و رنده کردن گوشت مرغ، آن را با چرخ گوشت چرخ کنید و به دیگر مواد بیفزایید.
- برای تهیه این کوکو با قارچ، ابتدا قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا کاملاً سرخ و آب اضافی آن به طور کامل گرفته شود. پس از اینکه کامل خنک شد، به مایه کوکو اضافه کنید.