تعداد بازدید: ۱۶۵
کد خبر: ۱۶۹۰۲
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۱ - 2023 03 June

با محمد دبیری مدیر عامل گروه آفتاب در مورد وضعیت تیم آفتاب و برنامه حضورش در عرصه ورزش به گفتگو نشستیم که در زیر می‌خوانید.

-امسال هم تیم داری می‌کنید؟

/ امسال حداقل 1.5 میلیارد تومان در ورزش هزینه می‌کنیم.

قطعاً و با قدرتی بیشتر از قبل. ما برای باشگاه در سطح کلان چشم‌انداز و اهداف قابل دستیابی و چارچوب ارزشی طراحی کرده‌ایم و به دنبال خلق یک میراث ماندگار خواهیم بود. نگاهمان ورای مسائل مادی و کاملاً بر مبنای رشد و توسعه جوانان سرزمینمان می‌باشد. اما ادامه این مسیر نیازمند حمایت دستگاه‌ها و حتی دیگر صنایع بخش خصوصی است.

-چه شد در ورزش تیم‌داری کردید و در چه رشته‌هایی فعالیت دارید؟
به عنوان مسئولیت اجتماعی گروه آفتاب در مرحله اول این تعهد را برای خود قائل شدیم تا بر روی ورزش، فرهنگ و جامعه مخاطب یعنی جوانان سرمایه‌گذاری اجتماعی داشته باشیم. در همین راستا بر روی ورزش فوتبال تمرکز کرده‌ایم و به عنوان فعالیت فرعی، به کوهنوردی کارگران استان فارس نیز پرداخته‌ایم.

تیم فوتبال آفتاب قبلاً با نام شیراز در مسابقات حضور داشت. چه شد که سال گذشته با نام نی‌ریز در مسابقات شرکت کردید؟

/ سیاست روح ورزش را خدشه‌دار می‌کند

به خاطر اینکه اصالتاً اهل نی‌ریز و روستای رودخور هستیم علاقه‌مند بودیم تا این اتفاق برای جوانان شهرستان خودمان رقم بخورد. با توجه به نگاه کلانی که در مسیر رشد این باشگاه داشتیم ترجیح دادیم بصورت محلی فعالیت کنیم. به قول معروف: «جهانی بیندیش، محلی شروع و اجرا کن».

از طرف دیگر مقامات و صاحب‌نظران از جمله نماینده مجلس، فرماندار، اهالی ورزش و نیز پیشکسوتان فوتبال نیز از ما درخواست داشتند تا برای این شهر دستاوردی ماندگار خلق کنیم.

از منظر اجتماعی و نیاز مخاطب، پس از مطالعات فراوان و صحبت‌هایی که با عموم مردم داشتیم متوجه شدیم که فوتبال و ورزش می‌تواند برند شهر را دست‌خوش تغییر قرار دهد و پویایی را به جامعه برگرداند. برایند این عوامل، ما را بر آن داشت تا با نام نی‌ریز فعالیتمان را ادامه دهیم.

/ صرف پول در ورزش را هزینه نمی‌دانیم. جنسش را سرمایه‌گذاری برای توسعه اجتماع و جوانان شریفمان می‌بینیم

سالانه چقدر در ورزش هزینه می‌کنید؟
ما برای باشگاه‌داری سالانه بودجه‌ای مشخص می‌کنیم که امسال این رقم حداقل ۱.۵ میلیارد تومان می‌باشد. البته این رقم را هزینه نمی‌دانیم. جنسش را سرمایه‌گذاری برای توسعه اجتماع و جوانان شریفمان می‌بینیم.

درخواست شما از مسئولان شهرستان در این زمینه چیست؟
بصورت کاملاً شفاف، در مرحله اول حمایت و همدلی بیشتر و در مرحله دوم اینکه سیاست را از ورزش جدا کنیم. چرا که روح ورزش را دچار خدشه می‌کند و رسالت اصلی آن را تغییر می‌دهد. ورزش برای شادی، پویایی، سلامت، همدلی و اتحاد است.

چه توصیه‌ای به فعالان اقتصادی و مدیران صنایع شهرستان دارید؟
قطعاً مسیر تحقق چنین چشم‌اندازی به تنهایی صورت نمی‌گیرد. نیاز است تمامی صنایع در سطح شهرستان و حتی استان همراه شوند. این همراهی می‌تواند حمایت مادی، حمایت رسانه‌ای و دیگر حمایت‌های معنوی باشد.

امسال هم در لیگ فوتبال با نام نی‌ریز تیم‌داری می‌کنیم

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها