مواد لازم:
سینه مرغ چرخ شده :۳۰۰ گرم
سیب زمینی پخته شده :۵۰۰گرم
زرده تخم مرغ:دوعدد
کره آب شده:۴۰ گرم
پنیر پارمیزان:دو قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده :دو قاشق غذاخوری
آرد سفید:یک قاشق غذاخوری
ادویهها: نمک، فلفل، پودر زیره سبز، پودر سیر، پودر پاپریکا
مواد برای کاور کردن:
تخم مرغ:۱عدد
سفیده تخم مرغ:یک عدد
آرد سفید :کمی
آرد سوخاری : مقداری
دستور پخت:
سیبزمینی پخته شده را با کره و نمک و فلفل کوبیده در دمای محیط بگذارید تا خنک شود .
همه مواد را با هم مخلوط و خوب ورز دهید تا مایه کراکت کاملاً یکدست شود.
سپس درون قیف ریخته و روی سینی که کاغذ روغنی انداختهاید با فاصله پایپ کنید.
به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید و بعد برش بزنید.
سپس یکییکی در آرد غلطانده و بعد در مخلوط تخممرغ و سپس در آرد سوخاری بغلطانید و در یخچال به مدت یک ساعت استراحت دهید و سپس در روغن داغ سرخ کنید
نکات :
- پوره سیبزمینی اگر گرم باشد و یا در یخچال خنک شود باعث وا رفتن کراکت میشود.
- حرارت حتماً باید زیاد باشد تا سریع طلایی شود. اگر حرارت کم باشد باعث ترک خوردن کراکت میشود.