تعداد بازدید: ۱۰۷
کد خبر: ۱۶۶۸۲
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۰ - 2023 13 May
مسابقات ملی نادکاپ صنعتی شریف با کسب مقام سوم برای نی‌ریزی‌ها خاتمه یافت.
خبرنگار: سمیه نظری

بنیامین رنجبر نوجوان نی‌ریزی با شرکت در مسابقات کشوری در رشته لیگ بازوی ربات موفق به کسب رتبه سوم کشوری شد.

۲۰ نفر از نوجوانان و جوانان نی‌ریزی در بیست و ششمین جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی و پژوهشی ایران که در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، شرکت کردند و با بیش از ۷۰۰ تیم از سراسر کشور به رقابت پرداختند که در رشته لیگ بازوی ربات نی‌ریز مقام سوم را از آن خود کرد.

این مسابقه در قالب ۷ لیگ مسابقاتی و با حضور دانش‌آموزان ۶ تا ۱۸ ساله از رشته‌ها و شهر‌های مختلف کشور برگزار شد که در بخش‌های آتشنشان، رالی، ماز، فرهنگ ترافیک و بازوی ربات، شکارچی نور، میکروموس و تعقیب و گریز به رقابت پرداختند.

زینب نیکونژاد مسئول کانون رباتیک کوثرنور و سرپرست گروه اعزامی هدف از برگزاری این مسابقات را ارتقاء توانمندی و کشف استعداد‌های دانش‌آموزان خواند و یادآور شد: ۲۰ شرکت کننده این مسابقات از جمله کسانی بودند که ۲۱ مهر ۱۴۰۱ در پنجمین دوره از مسابقات رباتیک شهرستانی انتخاب شده بودند و در اسفندماه نیز در مسابقات ملی آموزشی نوآوری و ابتکارات دانش‌آموزی «نادکاپ شریف» شرکت کردند.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها