مواد لازم:
بادمجان: ۷۵۰ گرم
گوشت چرخی: ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
ماست: نصف پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سوخاری: یکچهارم پیمانه
سس خردل: ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه:
بادمجانها را به صورت حلقهای درآورده و بعد از نیم ساعت که در آب و نمک ماند، شسته و سرخ کنید. گوشت چرخی را مانند مایه ماکارونی درست کنید.
در ظرف پیرکس یک ردیف بادمجان، آرد سوخاری، مایه گوشتی بریزید و دوباره تکرار کنید. تخممرغ، ماست، سس خردل و نمک را با هم مخلوط کنید و روی ردیف آخر بریزید و سطح آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.
ظرف را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید.
نظر شما