تعداد بازدید: ۹۰
کد خبر: ۱۶۶۵۳
تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۱ - 2023 06 May
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:
 بادمجان: ۷۵۰ گرم
گوشت چرخی: ۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
ماست: نصف پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سوخاری: یک‌چهارم پیمانه 
سس خردل: ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه:
بادمجان‌ها را به صورت حلقه‌ای درآورده و بعد از نیم ساعت که در آب و نمک ماند، شسته و سرخ کنید. گوشت چرخی را مانند مایه ماکارونی درست کنید.

در ظرف پیرکس یک ردیف بادمجان، آرد سوخاری، مایه گوشتی بریزید و دوباره تکرار کنید. تخم‌مرغ، ماست، سس خردل و نمک را با هم مخلوط کنید و روی ردیف آخر بریزید و سطح آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.

ظرف را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید.

https://www.instagram.com/R.yn151

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها