مواد لازم:
مخلوط ران و سینه مرغ: 500 گرم
پیاز: یک عدد
تخم مرغ: 2 عدد
سیر: 5 حبه
مغز نان ساندویجی: 1 عدد
پنیر پیتزا: 8 قاشق غذاخوری
شیر: مقداری کم
سس خردل: 2 قاشق مرباخوری
آرد سفید و آرد سوخاری و پفک جهت کاور کردن
ادویهها شامل نمک، فلفل، پاپریکا و پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز .
دستور تهیه:
به مغز نان ساندویچی شیر اضافه کنید تا منسجم شده و شکل خمیر به دست آید.
مرغ چرخ کرده، سیر رنده شده، پیاز رنده و آب گرفته شده، خمیر نان ساندویچی، پنیر پیتزا و ادویهها را با هم مخلوط کنید تا مایع منسجمی به دست آید.
روی سطح کار را آرد پاشی کنید. مقداری از مواد ناگت را روی آن بگذارید و نایلون بیندازید و با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید. پلاستیک را برداشته و آرد پاشی کنید و سپس کاتر بزنید.
ناگتها را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید و پس از آن ابتدا در تخممرغ زده شده و بعد از آن در پودر سوخاری بغلطانید.
در سینی بگذارید و دوباره به مدت 2 الی 3 ساعت در فریزر قرار دهید تا ناگتها یخ بزند و سپس در روغن سرخ کنید.
پودر پفک را برای خوشرنگ شدن به پودر سوخاری اضافه کنید.