تعداد بازدید: ۱۰۹
کد خبر: ۱۶۶۰۱
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۶ - 2023 30 April
آشپزی با عشق
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی

مواد لازم:
مخلوط ران و سینه مرغ: 500 گرم

پیاز: یک عدد

تخم مرغ: 2 عدد

سیر: 5 حبه

مغز نان ساندویجی: 1 عدد

پنیر پیتزا: 8 قاشق غذاخوری

شیر: مقداری کم

سس خردل: 2 قاشق مرباخوری

آرد سفید و آرد سوخاری و پفک  جهت کاور کردن

 ادویه‌ها شامل نمک، فلفل، پاپریکا و پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز .

دستور تهیه:
به مغز نان ساندویچی شیر اضافه کنید تا منسجم شده و شکل خمیر به دست آید.

مرغ چرخ کرده، سیر رنده شده، پیاز رنده و آب گرفته شده، خمیر نان ساندویچی، پنیر پیتزا و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید تا مایع منسجمی به دست آید.

روی سطح کار را آرد پاشی کنید. مقداری از مواد ناگت را روی آن بگذارید و نایلون بیندازید و با وردنه به ضخامت نیم سانت باز کنید. پلاستیک را برداشته و آرد پاشی کنید و سپس کاتر بزنید.

ناگت‌ها را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید و پس از آن ابتدا در تخم‌مرغ زده شده و بعد از آن در پودر سوخاری بغلطانید.

در سینی بگذارید و دوباره به مدت 2 الی 3 ساعت در فریزر قرار دهید تا ناگت‌ها یخ بزند و سپس در روغن سرخ کنید.

پودر پفک را برای خوشرنگ شدن به پودر سوخاری اضافه کنید.

https://www.instagram.com/R.yn151

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها