تعداد بازدید: ۸۸
کد خبر: ۱۶۴۶۳
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۷:۵۳ - 2023 16 April

مواد لازم برای ۱۰ نفر:

آرد تفت داده شده: ۲۵۰ گرم
کره مخلوط با روغن مایع: ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای تهیه شربت:
شیر: ۲ لیوان
شکر: ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده: ۲ قاشق سوپ خوری
هل: ۱ قاشق چای خوری

شیوه پخت:
۱- آرد را تفت دهید تا حدی که رنگ آن به میزان دلخواه تیره شود.

۲- برای امتحان رنگ حلوا، یک قاشق از آرد تفت داده شده را با شربت آماده مخلوط کنید. در صورتی که به رنگ دلخواه در آمد از حرارت بردارید؛ در غیر این صورت به تفت دادن ادامه دهید تا به رنگ مورد نظر (زعفرانی) برسد.

۳- کره و روغن مایع را روی حرارت قرار دهید. آرد تفت داده شده را به آن اضافه کنید تا مواد به خورد هم بروند و عطر آن بلند شود.

۴- حلوا را از حرارت بردارید. بلافاصله شربت سرد را به تدریج به مواد اضافه کنید تا حلوا به غلظت دلخواه برسد. بعد از سرد شدن، حلوا را داخل قیف با سر ماسوره شکوفه بریزید و داخل کاغذهای مخصوص حلوا یا هر طوری که خواستید تزئین کنید.

شیوه تهیه شربت :
شیر و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر در شیر حل شود؛ سپس زعفران دم کرده و هل را اضافه کنید. پس از ۲ تا ۳ جوش از حرارت بردارید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها