آشپزی با عشق
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت پخته شده: ۳۰۰ گرم
نخود پخته: ۱۵۰ گرم
لپه پخته شده: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد /
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
دارچین و زردچوبه: به مقدار لازم
سیب زمینی بزرگ: ۱ عدد
روغن: به مقدار لازم
دستور تهیه: ابتدا نخود و لپه را به طور جدا خیس میکنیم. سپس گوشت را با سیب زمینی و پیاز و کمی زردچوبه میگذاریم تا بپزد. لپه و نخود را به طور جدا میپزیم. سپس گوشت پخته شده را جدا کرده و کاملاً ریش ریش میکنیم.
سیبزمینی، لپه، نخود و پیاز پخته شده را با هم چرخ میکنیم. نمک، زردچوبه و دارچین را اضافه کرده تخممرغ را میافزاییم و مانند مایع کتلت در میآوریم. سپس به صورت شامیهای ریز در روغن سرخ میکنیم.
نظر شما