
به گفته مدیر فراهمآوری و پیوند بیمارستان پیوند اعضای ابوعلیسینای شیراز، اعضای حیاتبخش زندهیاد خاتون طربی که دچار مرگ مغزی شده بود، به چند بیمار نیازمند جان دوباره بخشید.
سیاوش غلامی گفت: «خانواده این مادر ۵۳ ساله، در اقدامی خداپسندانه و انساندوستانه، رضایت دادند که کبد این زنده یاد به یک مرد ۵۲ ساله اهل اراک و دو کلیه ایشان به دو زن ۵۴ و ۵۲ ساله اهل آباده و یاسوج پیوند زده شود و به این بیماران حیاتی دوباره بخشد.»
وی افزود: «با توجه به این که بیماران زیادی در لیست انتظار هستند و تنها راه نجات آنها هم پیوند عضو است، از خانوادههایی که به هر دلیلی عزیزشان دچار مرگ مغزی میشود، این انتظار را داریم که با ایثار و از خودگذشتگی، اجازه دهند اعضای بدن عزیزشان برای بیماران نیازمند استفاده شود.»
نوشتنی است زندهیاد خاتون طربی اهل روستای دهچاه بود که اول اسفندماه دچار سکته و مرگ مغزی شد و پیوند اعضای او در دهم اسفند انجام گرفت.