تعداد بازدید: ۲۳۵
کد خبر: ۱۶۲۳۱
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۱ - 2023 11 March
شیرینی‌های نوروزی
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی

مواد لازم:
آرد سفید: ۳۰۰گرم
پودر قند: ۱۳۰گرم 
کره مارگارین: ۲۲۵گرم
زرده تخم مرغ: ۲عدد
نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
نسکافه پودر شده: ۱قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

دستور تهیه:
کره‌ی به دمای محیط رسیده و پودر قند را با دور تند همزن بزنید تا سفید و پوک شود. زرده‌ها و وانیل و نسکافه را اضافه و مخلوط کنید. نشاسته ذرت را افزوده و هم بزنید. نصف آرد را اضافه و همچنان با همزن بزنید تا مخلوط شود. همزن را کنار گذاشته و مابقی آرد را کم‌کم اضافه و با قاشق به هم بزنید تا خمیری نرم و بدون ترک به دست آید. نیم ساعت در یخچال استراحت داده و کم‌کم بین دو نایلون به ضخامت نیم سانت پهن کرده و کاتر بزنیدو در سینی فر بگذارید. 

سینی را در یخچال به مدت بیست دقیقه قرار داده تا مجدداً خمیر خنک شود و بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۰دقیقه قرار دهید.

نکته:
- بسته به جنس آرد ممکن است آرد بیشتر یا کمتری استفاده شود.

- خمیر را با دست ورز ندهید چون روغن انداخته و خشک می‌شود.

- استفاده از آرد زیاد و مدت زمان زیاد ماندن در فر باعث بیسکویتی شدن شیرینی می‌شود.
- به جای کره نمی‌توان از روغن جامد استفاده کرد.
نوش جان

https://www.instagram.com/R.yn151

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها