مواد لازم:
آرد سفید: ۳۰۰گرم
پودر قند: ۱۳۰گرم
کره مارگارین: ۲۲۵گرم
زرده تخم مرغ: ۲عدد
نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
نسکافه پودر شده: ۱قاشق غذاخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
دستور تهیه:
کرهی به دمای محیط رسیده و پودر قند را با دور تند همزن بزنید تا سفید و پوک شود. زردهها و وانیل و نسکافه را اضافه و مخلوط کنید. نشاسته ذرت را افزوده و هم بزنید. نصف آرد را اضافه و همچنان با همزن بزنید تا مخلوط شود. همزن را کنار گذاشته و مابقی آرد را کمکم اضافه و با قاشق به هم بزنید تا خمیری نرم و بدون ترک به دست آید. نیم ساعت در یخچال استراحت داده و کمکم بین دو نایلون به ضخامت نیم سانت پهن کرده و کاتر بزنیدو در سینی فر بگذارید.
سینی را در یخچال به مدت بیست دقیقه قرار داده تا مجدداً خمیر خنک شود و بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۰دقیقه قرار دهید.
نکته:
- بسته به جنس آرد ممکن است آرد بیشتر یا کمتری استفاده شود.
- خمیر را با دست ورز ندهید چون روغن انداخته و خشک میشود.
- استفاده از آرد زیاد و مدت زمان زیاد ماندن در فر باعث بیسکویتی شدن شیرینی میشود.
- به جای کره نمیتوان از روغن جامد استفاده کرد.
نوش جان