تعداد بازدید: ۲۵۵
کد خبر: ۱۶۱۴۵
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۸ - 2023 04 March
پشت پرده‌های ورزش

سهمیه کشوری فوتبال نی‌ریز پرید!

سهمیه لیگ برتر نونهالان کشور که در اختیار یکی از تیم‌های نی‌ریزی بود به دلیل نبود خوابگاه واگذار شد.

حسن شفیعی رئیس هیئت فوتبال نی‌ریز در این‌باره به ما گفت: مسئولان این تیم با مراجعه به رئیس ورزش و جوانان خواستند که نامه میزبانی این لیگ برای نی‌ریز صادر شود که با مخالفت ایشان روبرو شد. گویا به آن‌ها گفته بودند که نه خوابگاه داریم نه می‌توانیم به شما چمن بدهیم. به همین دلیل آن‌ها تصمیم به فروش سهمیه تیم گرفتند. سرپرست این تیم گفته بود ما توان مالی برای اعزام تیم نداریم.

رئیس ورزش و جوانان در این‌باره گفت: ما به مسئولان تیم گفتیم که خوابگاه بعد از آتش سوزی نیاز به تعمیر داشته و از وقتی من آمده‌ام تعمیرات را شروع کرده‌ایم، ولی در حال حاضر به دلیل عدم تأمین منابع مالی نتوانستیم آن را به اتمام برسانیم.

منوچهر فرج زاده ادامه داد: این خوابگاه آب، برق وگاز مجزا ندارد و قبلاً نیز به صورت اشتراکی از استخر استفاده می‌کرده که بعد از اجاره استخر به بخش خصوصی برای خوابگاه مشکل پیش آمد.

وی همچنین عنوان نمود: تعداد ۱۶۰ ورزشکار در این مسابقه می‌خواستند در نی‌ریز حضور یابند که ما نمی‌توانستیم برای آن‌ها خوابگاه تأمین کنیم و همچنین، چون این تیم خصوصی است مسئولیت تأمین خوابگاه نیز با اداره نبوده است.

نوشتی است مسئولان این تیم به رغم تماس‌های مکرر از سوی دفتر هفته‌نامه حاضر به توضیحات نشدند.

نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها