تعداد بازدید: ۱۲۱
کد خبر: ۱۶۱۱۵
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۹ - 2023 04 March
شیرینی‌های نوروزی
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:
کره: ۱۰۰گرم
مارگارین: ۱۰۰گرم
پودر قند: ۱۰۰گرم
آرد: ۳۳۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
هل ساییده: یک قاشق مرباخوری
وانیل: نصف قاشق مرباخوری

روکش اسکار:
سفیده تخم مرغ: ۱عدد
گلاب: نصف استکان
گردوی ریز نگینی یا خلال پسته یا خلال بادام 


دستور تهیه:

کره و مارگارین را با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه باهمزن بزنید. پودر قند را اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید تا سفید و پوک شود.

زرده تخم‌مرغ را بیفزایید و کامل هم بزنید تا به خورد هم بروند. مواد خشک را مخلوط و به مواد اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود.
سفیده تخم‌مرغ را با چنگال کمی بزنید و گلاب را بیفزایید. 

گلوله‌های خمیر را به اندازه یک گردو بردارید و گرد کنید و ابتدا در سفیده و سپس در مغز گردو بغلتانید. با دست کمی فشار دهید تا خرده گردوها به خمیر بچسبد و دوباره گرد کنید. در آخر در فر ۱۷۰ درجه به مدت سی دقیقه قرار دهید .

نکات :

همیشه سعی کنید موقع هم زدن کره و پودر قند دو سه بار با لیسک دور گیری کنید.

- اگر خمیر بد قلق بود می‌توانید یک قاشق غذاخوری روغن جامد اضافه کنید.

- زدن کره علاوه بر تأثیر زیادی که بر پوک شدن شیرینی دارد باعث از بین رفتن بوی کره می‌شود.

- همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.

- می‌توانید با خلال پسته یا بادام نیز درست کنید.

- برای فر برقی یا توستر دما را ۱۵۰ قرار دهید.

نوش جان

https://www.instagram.com/R.yn151

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها