مواد لازم:
مخلوط ران و سینه مرغ: ۶۰۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده آب گرفته شده: ۱ عدد
پودر سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر: به میزان لازم
آرد سوخاری برای سرخ کردن
دستور تهیه:
مرغ را چرخ کنید و زعفران و پیاز و ادویهها را بیفزایید و ورز دهید تا یکدست شود.
قارچ ورقه شده به همراه آبلیمو را تفت دهید تا آب قارچ کاملاً کشیده شود. پس از خنک شدن چرخ کرده، به مواد مرغ اضافه و مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و پودر سوخاری را بیفزایید و خوب ورز دهید و به مدت سه ساعت در یخچال استراحت دهید.
مایه شامی کمی چسبنده است. به اندازه گردو از مواد بردارید و در آرد سوخاری بغلطانید و در کف دست فرم دهید و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید.
نظر شما