تعداد بازدید: ۹۲
کد خبر: ۱۵۸۱۹
تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۲ - 2023 04 February
آشپزی با عشق
Instagram: R.yn151
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/  مدرس آشپزی

مواد لازم:
مخلوط ران و سینه مرغ: ۶۰۰ گرم
تخم مرغ:  ۱ عدد
قارچ:  ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده آب گرفته شده: ۱ عدد
پودر سوخاری:  ۲ قاشق غذاخوری
زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو:  ۱  قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر: به میزان لازم 
آرد سوخاری برای سرخ کردن

دستور تهیه:
مرغ را چرخ کنید و زعفران و پیاز و ادویه‌ها را بیفزایید و ورز دهید تا یکدست شود.

قارچ ورقه شده به همراه آبلیمو را تفت دهید تا آب قارچ کاملاً کشیده شود. پس از خنک شدن چرخ کرده، به مواد مرغ اضافه و مخلوط کنید. سپس تخم مرغ و پودر سوخاری را بیفزایید و خوب ورز دهید و به مدت سه ساعت در یخچال استراحت دهید.


مایه شامی کمی چسبنده است. به اندازه گردو از مواد بردارید و در آرد سوخاری بغلطانید و در کف دست فرم دهید و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها