تعداد بازدید: ۳۷
کد خبر: ۱۵۷۴۳
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۷:۱۹ - 2023 22 January
آشپزی با عشق
Instagram: R.yn151
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:
گندم پوست کنده: 500گرم 
گوشت گردن: 400گرم 
پیاز: 2عدد
چوب دارچین: 1تکه 
کره: 50گرم
نمک: به میزان لازم 
شکر و دارچین: برای تزیین

دستور تهیه:
گندم را به مدت 12 ساعت خیس کنید. آب آن را بکشید و با دو لیتر آب و درِ نیمه باز و حرارت ملایم حدود دو ساعت بپزید تا شکفته و لعاب‌دار شود.

گوشت را با پیاز و چوب دارچین و آب  روی حرارت بگذارید تا بپزد.

در حین پخت کف روی گوشت را بگیرید تا آبگوشت زلالی داشته باشید.

گندم را با گوشت‌کوب برقی میکس کرده و در صورت تمایل از الک رد کنید.

گوشت را ریش ریش کرده و برای کشدارتر شدن حلیم، کمی گوشت را بکوبید و سپس به گندم اضافه کنید. می‌توانید برای یکدست شدن مواد از آب گوشت استفاده کنید. کره را اضافه کنید و روی حرارت کم به مدت یک ساعت قرار دهید تا جا افتاده و کشدار شود. توجه داشته باشید در این مرحله حلیم زود ته می‌گیرد. حتماٌ 5 دقیقه یک‌بار خوب هم بزنید. در جریان باشید که حلیم پس از خنک شدن کمی سفت می‌شود. وقتی به غلظت مناسب رسید در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن کره و مخلوط شکر و دارچین بریزید

نکات :
اگر از شکر استفاده می‌کنید نمک را فقط در حدی اضافه کنید که از بیمزگی خارج شود (در حد یک قاشق مرباخوری )
اگر گندم در حین پخت به آب احتیاج داشت حتماً از آب جوش استفاده کنید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها