تعداد بازدید: ۴۹
کد خبر: ۱۵۶۷۸
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۹ - 2023 15 January
آشپزی با عشق
راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:
شکر: نصف پیمانه 
خلال بادام:نصف پیمانه 
روغن:۲ قاشق غذاخوری 
عسل:۱ قاشق غذاخوری 
آب:۱ قاشق غذاخوری 
زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری.

دستور تهیه:
شکر، آب، روغن و عسل را در کاسه‌ای روی حرارت زیاد قرار دهید. 

مدام هم بزنید تا شکر ذوب شود. به رنگ طلایی روشن که در آمد حرارت را کم کنید و بادام را بیفزایید و سریع هم بزنید تا مخلوط شود.

زعفران را در دو مرحله اضافه کرده و مدام هم بزنید تا بادام‌ها کمی طلایی شود.

یک لیوان پر از  آب و یخ کنار دستتان بگذارید و گاهی با قاشق کمی از مواد را بردارید و داخل لیوان بریزید. اگر در داخل آب سریع بست و ترد و شکننده شد، سوهان حاضر است.

بلافاصله باید ظرف سوهان را از روی حرارت برداشته و خیلی سریع با کمک دو قاشق کوچک، سوهان را روی سینی فلزی بریزید.

نکته:
*به هیچ وجه مواد را دو برابر نکنید.

*بهتر است از روغن نیمه جامد استفاده کنید.

*برای اندازه‌گیری عسل از قاشق چرب شده استفاده کنید.

*بعد از طلایی شدن شکر حتماً حرارت کاملاً کم باشد. مدام هم بزنید وگرنه شکر سوخته و سوهان تلخ می‌شود.

*زودتر براشتن مواد از روی حرارت باعث چسبنده شدن سوهان می‌شود.

*سینی نیازی به چرب کردن ندارد.

نوش جان

سوهان عسلی

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها