تعداد بازدید: ۳۰
کد خبر: ۱۵۵۳۸
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۲ - 2022 31 December
آشپزی با عشق
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم: 
پاستا فرمی:۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده:۴۰۰ گرم
پیاز: ۲عدد
قارچ:۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: ۲ عدد
رب گوجه فرنگی:1.5 قاشق غذاخوری
ادویه: نمک، فلفل، زردچوبه، پودر آویشن، پودر سیر 

دستور تهیه:
پیاز را تفت دهید تا سبک و طلایی شود. گوشت را بیفزایید و تفت دهید. 

فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید تا کمی نرم شود. قارچها را بیفزایید و اجازه دهید آب آن کشیده شود.

رب گوجه و ادویه‌ها را اضافه کنید و مواد را کنار بگذارید تا خنک شود.

پاستای آبکش شده و مواد گوشتی را مخلوط کنید و نیمی از آن را در ظرفی که کف آن را چرب کرده‌اید بریزید. روی سطح آن را با پنیر پیتزا بپوشانید و کمی پودر آویشن بپاشید. لایه بعدی مواد را بریزید و با پشت قاشق کمی آن را فشرده کنید. دوباره با پنیر پیتزا کاور کنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید .

نکته:
پاستا نباید زیاد بجوشد چون گراتن خمیر می‌شود.

فشرده کردن مواد باعث برش دادن منظم‌تر می‌شود.

 

گراتن پاستا

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها