تعداد بازدید: ۱۷۸۸
کد خبر: ۱۵۵۰
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۴:۱۱ - 2017 06 March

برای تسهیلات اشتغالزایی همه بانک ها پا پس کشیدند جز یکی

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس: برای اشتغال 13107 نفر طرح به بانک ها دادیم فقط بانک تجارت با 20 طرح موافقت کرد
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس گفت: در سال جاری 1867 میلیارد تومان طرح مجوزدار برای اشتغال 13هزار و 107 نفر به بانک های استان معرفی شد.

سهراب مختاری افزود: از این طرح ها که به بانک های مختلف معرفی گردید فقط بانک تجارت با 20 طرح موافقت کرد که نیاز است تدابیری برای افزایش همکاری بانک ها برای اجرای این پروژه ها اندیشیده شود.وی همچنین از تقدیر از 241 کارآفرین فارس خبر داد و گفت: این کارآفرینان موفق شدند در 241 کارگاه خود در سال 95 نسبت به سال 93، بیش از 26 اشتغال جدید ایجاد کنند.

 مختاری افزود: به عبارت دیگر این افراد علاوه بر تثبیت فرصت های شغلی موجودشان توانستند هر کدام برای 26 نفر دیگر اشتغال ایجاد کنند. وی با بیان این که این میزان اشتغال بر اساس لیست تامین اجتماعی قابل اثبات است افزود: در هفته جاری طی مراسمی از این افراد تقدیر به عمل خواهد آمد.

منبع: خبر جنوب

اخبار جداب ، فوری ، موثق - در این کانال ویژه
@hourgan   آدرس کانال
نظر شما
captcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها