تعداد بازدید: ۱۶۰
کد خبر: ۱۵۳۹۷
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۱ - 2022 18 December
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:

آرد برنج الک شده: ۱۰۰ گرم

آرد سفید: ۱۰۰ گرم

پودر قند: ۱۰۰ گرم

کره: ۱۲۰ گرم 

زرده تخم مرغ: ۲ عدد

سفیده تخم مرغ: کمی

وانیل: کمی

دستور تهیه:
کره و پودر قند را بزنید تا پوک شود. زرده‌ها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا سفید شود. حالا وانیل را اضافه کنید.  

هر دو آرد را روی آن الک کنید و با دو انگشت ورز دهید. خمیر را در یخچال به مدت یک ربع استراحت دهید. سپس به اندازه فندق برداشته و گرد کرده و کمی گودی درونش ایجاد کنید. در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زیر آن طلایی شود.

پس از سرد شدن، از سینی فر جدا کرده و با بریلو و شکلات تزئین کنید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها