مواد لازم:
آرد برنج الک شده: ۱۰۰ گرم
آرد سفید: ۱۰۰ گرم
پودر قند: ۱۰۰ گرم
کره: ۱۲۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
سفیده تخم مرغ: کمی
وانیل: کمی
دستور تهیه:
کره و پودر قند را بزنید تا پوک شود. زردهها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا سفید شود. حالا وانیل را اضافه کنید.
هر دو آرد را روی آن الک کنید و با دو انگشت ورز دهید. خمیر را در یخچال به مدت یک ربع استراحت دهید. سپس به اندازه فندق برداشته و گرد کرده و کمی گودی درونش ایجاد کنید. در فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا زیر آن طلایی شود.
پس از سرد شدن، از سینی فر جدا کرده و با بریلو و شکلات تزئین کنید.
نظر شما