/ هنگام صرف غذا خم نشوید و صورت خود را به سمت غذا نبرید بـلکه غذا را توسط قاشق و چنگال بسمت دهان خود ببرید.
/ اگر قاشق و یا کارد و چنگال شما به زمین افتاد آن را بردارید و به میزبان و یا پیشخدمت بدهید و تمیز آن را درخواست کنید.
/ غذاهایی کـه شما مجازید با دست بخورید عبارتند از: تکه نان، بلال، گـوشت دنده، صدف خوراکی، بال و استخوان مرغ، ساندویچ، میوههای کـوچـک، شیرینی، چیپس، سبزیجات و پیتزا.
- هرگاه چیزی را سهواً روی لباس میهمان دیگری ریختید با خونسردی از وی عذرخواهی کرده و بگذارید خود فرد و یا پیشخدمت آن را تمیز کند. خودتان اقدام بـه تمیز کردن لباس فرد نکنید.
/ پیش از نوشیدن مایعات لبهای خود را بـا دسـتـمال پاک کنید تا جای لک چربی روی لیوان شما نمایان نگردد.
/ اگر حشره، تار مو و یا هر چیز دیگری را در غذای خود یافتید آن را اعلام نکنید بلکه مخفیانه آن را از غذایتان خارج کنید.
/ همیشه در انتهای صرف غذا از میزبان و یا آشپز تشکر کرده و از غذا تعریف کنید حتی اگر غذا زیاد هم خوشایند نبود باز تشکر کنید. لازم نیست دروغ بگویید، مثلاً میتوانید از سس غذا تعریف کنید.
/ هنگام صرف غذا خود را نخارانید سرفه نکنید و بینی خود را تمیز نکنید.
/ هرگاه خواستید عطسه کنید حتماً جلوی دهان و بینی خود را با دستمال بگیرید.
/ هنگام صرف غذا سر خود را شانه نکرده و یا با لوازم روی میز بازی نکنید.
/ با صدای بلند صحبت نکرده و دستکش نیز دست نکنید.
/ سعی کنید رومیزی را تا انتهای صرف غذا پاکیزه نگاه دارید.
/ هنگای که صرف غذایتان پایان یافت بـاید کارد و چنگال خود را به صورت اریب روی بشقاب قرار دهید.
/ اگر خواستید میز را برای مدت کوتاهی ترک کنید، باید کارد و چنگال را به صورت ضربدری روی بشقاب قرار دهید تا دیگران و پیشخدمت مطلع گردند که شما بازخواهید گشت. / ادامه دارد