
محسن مختاری دادیار شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب نیریز که این قرار نهایی را صادر کرده، در این باره گفت: «ساعت ۲ نیمه شب دوشنبه ۲۰ تیرماه، در پی برگزاری مجلس عروسی در یک باغ مجالس در شهر نیریز، برگزارکنندگان که خود صاحب تالار بودند، اقدام به تیراندازی و پرتاب ترقه در این باغ و مراسم عروسکشان کردند.»
وی افزود: «این اقدام منجر به سلب آرامش شهروندان و شکایت تعدادی از آنان شد و پرونده متهم به جریان افتاد. در خصوص متهم پرونده با توجه به فقدان سابقه کیفری مؤثر و اخذ رضایت شکات خصوصی، قرار تعلیق تعقیب به مدت یک سال صادر و ایشان مکلف به برگزاری مراسم رایگان عروسی برای یک زوج تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) شد که باید اجرا شود.»
این قاضی نیریزی همچنین چندی قبل به یک گروه ده نفره در فضای مجازی که تصاویر و فیلمهای مستهجن را به اشتراک میگذاشتند، قرار نهایی به شرح زیر صادر کرد:
۱- تهیه دو دستگاه تلفن همراه هوشمند برای دانشآموزان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) جهت آموزش آنلاین.
۲- تهیه بروشورهایی با مضامین مذمت نگاه حرام، آثار زیانبار رابطه با نامحرم و فرهنگ صحیح استفاده از فضای مجازی با همکاری اداره تبلیغات اسلامی و توزیع در مدارس نیریز.
نوشتنی است چندی پیش، دادگستری شهرستان نیریز به یک آرایشگر مرد نیریزی که از طریق فضای مجازی و تتو زدن بر بدن افراد اقدام به ترویج و اشاعه شیطانپرستی میکرد، ضمن جریمه نقدی، حکم داد که اکانت اینستاگرام وی حذف شود و موی سر ۳۰ نفر از مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) را رایگان اصلاح کند.