آشپزی با عشق
مواد لازم:
کیک نارگیلی
آرد:۲.۵ پیمانه
تخم مرغ:۵ عدد
شکر:۱.۵ پیمانه
پودر نارگیل:۱ پیمانه
شیر:دو سوم پیمانه
روغن:دو سوم پیمانه
بکینگ پودر:۲.۵ قاشق چایخوری
وانیل: کمی
دستور تهیه:
تخممرغها را با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
وانیل را اضافه کنید. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد و بکینگ پودری را که از قبل الک کردهاید کمکم اضافه کنید. سپس پودر نارگیل را بریزید و با لیسک مخلوط کنید.
کمی از مواد را داخل قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید. پودر شکلات یا کاکائو روی آن الک کنید و بعد باقی مانده مواد را روی آن بریزید.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.
نظر شما