تعداد بازدید: ۷۸
کد خبر: ۱۵۲۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۴ - 2022 10 December
آشپزی با عشق
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:
کیک نارگیلی 
آرد:۲.۵ پیمانه
تخم مرغ:۵ عدد 
شکر:۱.۵ پیمانه 
پودر نارگیل:۱ پیمانه 
شیر:دو سوم پیمانه 
روغن:دو سوم پیمانه 
بکینگ پودر:۲.۵ قاشق چایخوری 
وانیل: کمی 

دستور تهیه:
تخم‌مرغ‌ها را با شکر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

وانیل را اضافه کنید. سپس روغن مایع و شیر را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

آرد و بکینگ پودری را که از قبل الک کرده‌اید کم‌کم اضافه کنید. سپس پودر نارگیل را بریزید و با لیسک مخلوط کنید.

کمی از مواد را داخل قالب چرب و آرد پاشی شده بریزید. پودر شکلات یا کاکائو روی آن الک کنید و بعد باقی مانده مواد را روی آن بریزید.

در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید.

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها