تعداد بازدید: ۹۴
کد خبر: ۱۵۲۳۵
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۰ - 2022 03 December
آشپزی با عشق
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:
شکر: ۴۵۰ گرم
آب: ۲۵۰ گرم
جوهر لیمو: 
نصف قاشق چایخوری کمتر
گلوکز: ۲ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل: ۲۶۰ گرم
گلاب: ۴ قاشق غذا خوری

دستور تهیه:
غیر از پودر نارگیل، بقیه مواد را نصف کرده و در ظرف مناسب بریزید و روی حرارت بگذارید. حدود یک ربع زمان می‌برد تا به غلظت کامل برسد. وقتی مواد را بین دو انگشت قرار بدهید حالت تار عنکبوت ایجاد می‌شود. دقت کنید خیلی غلیظ نشود چون باعث کم شدن کیفیت لوز می‌شود. وقتی شهد از داغی افتاد با همزن بزنید تا کرم رنگ  و کشدار شود. پودر نارگیل را اضافه کنید. چون مواد سفت می‌شود دوباره احتیاج به شهد دارد.

نصف موادی را که کنار گذاشته بودید دوباره شهد درست کنید منتها این بار با همزن نزنید و به مواد اضافه کنید و با همزن بزنید تا یکدست شود. کف قالب باقلوا (ارتفاع یک تا 1.5) را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید و با قاشق به یک اندازه پهن کنید.

مواد کمی چسبناک است. روی آن پودر نارگیل بپاشید و با دست فشار ‌دهید. حالا به مدت یک روز در یخچال قرار دهید. بعد با چاقوی تیزی که اره‌ای نباشد برش دهید.
این شیرینی بسیار خوشمزه است.

لوز نارگیل

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها