مواد لازم:
مارگارین :۲۲۵ گرم
پودر قند: ۱۲۰ گرم
آرد سفید:۳۰۰ گرم
زرده تخم مرغ : دو عدد
نشاسته ذرت: سه قاشق غذا خوری سر صاف
نسکافه آسیاب شده: یک تا دو قاشق غذاخوری
انیل: یک چهارم قاشق چایخوری
دستور تهیه:
کره و پودر قند را ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شود. زرده و وانیل را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر بزنید.
نسکافه و نشاسته ذرت را بیفزایید و هم بزنید.
همزن را کنار گذاشته آرد را به تدریج اضافه کرده و با لیسک یا قاشق مخلوط کنید. در صورتی که همه آرد مصرف شد ولی خمیر هنوز چسبنده بود، یک تا دو قاشق آرد به مواد مخلوط اضافه کنید تا خمیر جمع شود. زمانی که خمیر در دستتان گلوله کردید و لطیف و بدون ترک بود آماده است.
خمیر را یک ساعت در یخچال قرار داده سپس کم کم از خمیر برداشته، بین دو نایلون به ضخامت سه میلی باز کنید و کاتر بزنید.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. با کارد امتحان کنید. اگر شیرینی که از کف سینی تکان خورد آماده است. البته در فر کمی نرم است اما وقتی خنک میشود خودش را میگیرد.
نکات:
* نشاسته ذرت باعث لطافت و نرمی شیرینی میشود.
* از شکر آسیاب شده استفاده نکنید چون شیرینی سفت و خشک میشود.
- استفاده از آرد زیاد و ماندن زیاد شیرینی در فر باعث خشک و سفت شدن و ترک خوردن شیرینی میشود.