تعداد بازدید: ۹۹
کد خبر: ۱۴۹۷۸
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۵۸ - 2022 29 October
آشپزی با عشق
راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:
ترکیب سینه و ران مرغ: ۶۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
فلفل دلمه‌ای قرمز: 1 عدد
جعفری: دو قاشق غذاخوری 
زعفران دم کرده: مقداری
پودر سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه (فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز، پودر سیر، سماق، زردچوبه)

دستور تهیه: 
مرغ، پیاز، فلفل دلمه‌ای و جعفری را در غذاساز ریخته و چرخ می‌کنیم. ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم. مواد را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت داده و بعد  به اندازه یک گردو برداشته و به سیخ چوبی می‌کشیم. 
حالا در روغن سرخ می‌کنیم. یک طرف که طلایی شد برگردانده و درِ ماهیتابه را می‌گذاریم تا مغزپخت شود. 

توجه:
- این مواد را می‌توانید به صورت خام بعد از مخلوط کردن فریز کنید.

- اگر غذاساز نداشتید مرغ را داخل فریزر بگذارید. کمی که یخ زد رنده کنید. پیاز، فلفل دلمه و جعفری را هم حسابی ساطوری کنید.

اگر فقط از سینه مرغ استفاده کردید حتماً ۲-۳ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید تا خیلی خشک نشود.

کباب چوبی مرغ

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها