مواد لازم:
ترکیب سینه و ران مرغ: ۶۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
سیر: ۱ حبه
فلفل دلمهای قرمز: 1 عدد
جعفری: دو قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: مقداری
پودر سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
نمک و ادویه (فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز، پودر سیر، سماق، زردچوبه)
دستور تهیه:
مرغ، پیاز، فلفل دلمهای و جعفری را در غذاساز ریخته و چرخ میکنیم. ادویهها را اضافه میکنیم. مواد را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت داده و بعد به اندازه یک گردو برداشته و به سیخ چوبی میکشیم.
حالا در روغن سرخ میکنیم. یک طرف که طلایی شد برگردانده و درِ ماهیتابه را میگذاریم تا مغزپخت شود.
توجه:
- این مواد را میتوانید به صورت خام بعد از مخلوط کردن فریز کنید.
- اگر غذاساز نداشتید مرغ را داخل فریزر بگذارید. کمی که یخ زد رنده کنید. پیاز، فلفل دلمه و جعفری را هم حسابی ساطوری کنید.
اگر فقط از سینه مرغ استفاده کردید حتماً ۲-۳ قاشق غذاخوری روغن اضافه کنید تا خیلی خشک نشود.