تعداد بازدید: ۳۰
کد خبر: ۱۴۸۵۰
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۷ - 2022 16 October
آشپزی با عشق
نویسنده : راضیه یزدی نژاد/ مدرس آشپزی

مواد لازم:
مارگارین به دمای محیط رسیده :۲۲۵ گرم 
پودر قند: ۱۲۰ گرم 
پودر کاسترد:۳ قاشق غذا خوری 
آرد: ۳۰۰ گرم 
زرده تخم مرغ:۲ عدد 
وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری 

دستور تهیه:
مارگارین و پودر قند را با دور تند همزن ۵ تا ۷ دقیقه بزنید تا سبک و حجیم شود. سپس زرده‌ها و وانیل را افزوده، ۳ تا ۴ دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید. پودر کاسترد را اضافه و مخلوط کنید. آرد سفید را الک کرده و کم‌کم با لیسک به هم بزنید.این خمیر بسیار نرم، لطیف و چسبنده است.آن را به دو یا چند قسمت تقسیم و به آن رنگ خوراکی ژله‌ای اضافه و مخلوط کنید. روی خمیر را پوشانده و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس هر بار مقدار کمی خمیر را از یخچال خارج و بین دو نایلون باز کنید و با کاتر فشاری گل مینا قالب بزنید. سپس سینی شیرینی را ۳۰ دقیقه در یخچال نگه داشته و بعد بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید در حدی که زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد.

حالا از فر در آورده و بعد از خنک شدن از سینی جدا کنید.

نکات:
- جایگزین مارگارین کره می‌باشد. از روغن جامد نمی‌توان استفاده کرد.

- ️برای شکلاتی شدن خمیر دو قاشق از آرد برداشته پودر کاکائو بریزید.

- ️از رنگ مایع استفاده نکنید. چون باعث شل شدن خمیر می‌شود.

-️دلیل قرار دادن خمیر در یخچال برای کاتر زدن بهتر است.

- ️کاتر را هر بار در آرد بزنید تا خمیر به کاتر نچسبد.

- سینی نیازی به چرب کردن و کاغذ روغنی ندارد.

- ️اگر خمیر زیاد ورز داده شود باعث سفتی شیرینی می‌شود. 

نظر شما
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
پربازدیدها